Kom til orienteringsmøde

Orienteringsmøder

Fysisk fremmøde eller online

Hvad enten du allerede ved, at du gerne vil starte på en psykoterapeutuddannelse, eller du blot er nysgerrig på uddannelsen og på hvad det vi sige at studere til psykoterapeut, er du velkommen til et orienteringsmøde.

Til et orienteringsmøde vil du møde Erik Lassen, der er ejer af Ruben Instituttet og underviser på uddannelsen, og du vil blive grundigt introduceret til hvad uddannelsen på Ruben Instituttet indebærer. Desuden vil du få mulighed for at præsentere dig selv, stille alle de spørgsmål du nu engang måtte have og til at møde andre med interesse for psykoterapeutuddannelsen.

Vi afholder både orienteringsmøder med fysisk fremmøde og online. Du kan se datoer for begge typer orienteringsmøder og tilmelde dig i formular herunder.

Hvis du hellere vil have et personligt møde, hvor du ligeledes kan få information om uddannelsen og stille spørgsmål, er dette også mulighed. Du kan booke tid til personligt møde her.

 

Orienteringsmøde

Du kan tilmelde dig orienteringsmøde herunder. Blot indtast dit navn, email og telefonummer, samt dato for ønskede orienteringsmøde.

Kalender

Array

Orienteringsmøde til den 4-årige uddannelse

Ved orienteringsmøde om den 4-årige uddannelse får…