Indlæser Begivenheder

Introforløb til psykoterapeutuddannelsen

Har du lyst til at mærke, hvordan det er at være på Ruben Instituttet, få ny viden om psyke og krop og dykke ind i den verden, vi arbejder med?

Vi har skabt et introforløb, hvor du på to dage bliver introduceret til denne superfascinerende verden. Du kommer til Ruben Instituttet fra kl. 10 til kl. 17 i to dage, hvor vi giver dig noget med, der giver dig ny indsigt – og mere viden om hvad en psykoterapeutuddannelse fra Ruben Instituttet kan og vil give dig.

På vores introdage vil vi arbejde med fx compassion, den oplevelsesorienterede psykoterapi, mindfulness, og relatere det til dig, dit liv og din måde at opfatte dig selv på.

Vores introforløb er en åben mulighed for at snuse til det at studere her på Ruben Instituttet. Du vil opleve vores måde at formidle på, og vores måde at arbejde på, når vi sammen skal undersøge hvad den formidlede viden kan. Du vil få en fornemmelse af nogle af vores undervisere, og en fornemmelse af hvad dette studiemiljø kan.

Læs mere her og ring eller skriv for at melde dig til – vi glæder os til at byde dig velkommen. Introforløb koster 600,- for 2 dages undervisning.